De populariteit van de accordeon zit weer in de lift. Stichting Kattekse CultUren organiseert daarom op zaterdag 21 mei in de ‘Oude Redschuur’ de eerste editie van het Accordeon Treffen Katwijk. Een evenement waarop accordeon en accordeonisten centraal staan en met voor ieder wat wils. Met ‘s morgens een workshop en ‘s middags open podium. Publiek is tijdens het open podium van harte welkom in de ‘Oude Redschuur’ aan de Rijnmond in Katwijk en natuurlijk mag er worden gezongen met bekende liedjes.


Samen accordeon-spelen is het leukste dat er is. Of je nu net begonnen bent of al jaren speelt. Er is een workshop van 10.30 tot 12.00 uur. Voor de deelnemers daarvan is koffie en thee gratis en voor een lunch wordt gezorgd.

Om 13.30 uur start het middagprogramma met een optreden van de deelnemers van de workshop. De kosten van de workshop zijn 10,00 euro. Aanmelden kan per email: info@kattekseculturen.nl


Open podium

‘s Middags is het tijd om de accordeonisten in de spotlights te zetten. Van 13.30 tot 17.00 uur kan er worden gespeeld op het open podium. De muziekkeuze is geheel aan de deelnemende accordeonisten zelf. Alleen spelen kan, maar met twee of meer mag natuurlijk ook. Iedere accordeonist of ensemble heeft 15 minuten om zich te laten horen. De begeleiding wordt verzorgd door Jaap van Duijn op basgitaar, Siem Guijt op gitaar en Koos Vooijs op drums.

Aanmelden of meer informatie over het open podium: info@kattekseculturen.nl


Tweedehands accordeon

Veel accordeonisten hebben meerdere accordeons. Voor degene die zijn collectie kleiner wil maken is er tijdens het Accordeon Treffen is de mogelijkheid hun instrumenten te koop aan te bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.